16 Dec 2015

GERAI TEPI AIRPORT LANGKAWI (Langkawi International Airport)

Mari melawat Langkawi~ traveler cute cat

Ceewah ayat tak tahan. Promoter lah konon kan. Padahal mula-mula dapat post keje Langkawi ni depressbad luck crazy rabbitsetahun sebulan hahaha. Takpo, loni kito tok streh mano doh. Kita kena redha barulah kerja berkat halalan toyyiban..

Ape yang farah paling suka dok sini? Sini senang giler nak cari cendol bila teringin hehe. Tapi jangan menggatal teringin cendol tengah malam bute hokay.

Bila kawan-kawan sedare-mare mai jalan-jalan Langkawi farah akan suggest pi makan kat tepi airport ni. Sape yang dah try paham lah nape. Cendol pulut + mi kuah + bihun sup dagingcrazy monkey 203. haa, yang ni kami selalu order bila pi. Kadang-kadang campur pasembor skali.  Tapi pasembor dia biase je. Pasembor Penang lagi best ehehe. Kalau nak mi kuning dalam pasembor tu bole request je.

Cendol pulut sini memang mengancamcrazy monkey 022. Cendol dia lembut je, Bila masuk mulut terus caiyaq~ fuuuh. Sampai termimpi-mimpi gitu. Kecik-kecik dulu abah selalu beli cendol masa bulan puasa, tapi farah tak suka makan cendol tu. Tak tau lah nape. Jadi first time makan cendol sini terkejotcrazy monkey 202 ai. Sebab sedap giler hahaha.

Untuk penggemar laksa kedah, gerai-gerai kat sini pon ade jual. Ade yang buat 'laksa ikan sekoq'. Farah tak penah makan yang tu tapi kawan cakap ade sekor ikan lah dalam laksa tu. Farah suka laksa lemak ganu/klatecrazy monkey 039 dari laksa kedah jadi tak try lah. Laksa kedah makan sokmo doh.

Gerai-gerai sini ada banyak. Kalau masa korang pi try tu tak sedap maknanya salah pilih gerai lah tu. Ha pi lah try gerai lain hehe.. Ada satu gerai yang kami selalu makan, Dah biasa ngan gerai ni jadi tak pi try dah gerai lain. Nak habaq gerai mana pon tak reti pasal gerai sume berterabur. hehe.

cendol pulut + bihun sup + mi kuah + pasembor
*Dok post gambar makan ni mula lah perut berdentum dentam. Kena S.O.S hubby nak pi cari cendol


kbaibye1 onion head

No comments:

Post a comment

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign