18 Dec 2015

STAR WARS 2015: The Force Awaken

Assalamualaikum semua

Rasanya semua orang ada dengar citer Star Wars ni. Pasal promosi citer kat radio kemain lama. Dua minggu ke brape ntah. Asyik dok dengar jedi...jedi.. bagi yang tak tau, cara sebut dia bukan je-di, tapi jay-die. Hehe. Kot-kot lah ade yang tak tau kan. I pon danghat jugok.

Sejujurnya farah tak tau jalan citer Star Wars. Malam tadi pi tengok pon sebab kena paksa nak teman hubby tengok. Orang laki memang suka lah Star Wars ni. Tak pe la kan time citer Disney kuar kite lak nak tengok hehe. 

Citer ni kalau tak minat/ tak follow tak payah tengok lah kot. tak faham sangat. Masa kecik dulu rasanya ade lah jugak farah tengok sikit-sikit, tapi tu pon tak ingat dan tak faham. Jadi bila tengok yang baru ni susah sikit nak tangkap jalan citer dia. Rasanya 1 jam pertama citer dok play tu memang nak tetido hehe. 

Kalau nak tau ape kate orang yang minat Star Wars ni bole jenguk-jenguk azyyatiliah.

*Hubby suka lah kot citer ni. Balik umah terus download balik episod yang lama-lama.






No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign