13 Dec 2015

SEKUT CRACK CHOCOLATE

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM..

Akhirnya terbuka juga hati nak post dalam blog ni hell yes onion head  . Blog nye dah lama buat, tapi tak post langsung sebab lepas create blog je dapat tau pregnant. Hubby tak bagi masak dah awal-awal pregnant ni. Tak mau buat kerja berat katanye embarrassed4 onion head hehe


Minggu lepas mula lah gatal tangan nak try buat biskut a.k.a sekut. Mula-mula dok teringin nak buat famous amos cookies resepi adik, pastu rase cam bosan dah makan sekut sama je.

Google punya google tak tau lah cane boleh terjumpa resepi sekut ni. farah bagi nama SEKUT CRACK CHOCOLATE kekeke sebabnye dah tulis nama dalam buku pastu tak jmpa balik link sekut yang asal..Kita pon ape lagi bagi nama sendiri lahahaaah onion head       tadaaaaa~



kbai bye1 onion head

Baca Selanjutnya »

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign