7 Jun 2016

DIANZ VITAMIN by DIAN'Z

Assalamualaikum.

Sekarang ni banyak sangat produk kecantikan kat pasaran. Macam-macam lah kalau nak sebut tak cukup page haha. Sebab ape makin banyak? Sebab zaman sekarang ni semua orang nak cantik. Lelaki ke, perempuan ke tak kisah. Pakai kamera 360 tak cukup beb hehe. Jadi supplement atau makanan tambahan memang perlu kita ambil.

Hat ni farah nak review Dianz vitamin pulak. Ape kebenda lah Dianz vitamin ni?
Dianz vit ni terdiri daripada vitamin c dan vitamin e, collagen dari ikan talapia, glutathione, plus ada extra pearl @ serbuk mutiara untuk whitening booster.



Dengar bahan-bahan dia pon dah wow kan?
Nak makan Dianz vit ni mesti lah 16 tahun keatas. Yang mengandung dan menyusu jangan risau sebab selamat untuk anda keke. Kalau ade ambil supplement lain pon boleh ambil, dengan syarat jarakkan 3-4jam pengambilan vitamin.

Dianz vitamin ni bagus untuk:

>jerawat
>jeragat / pigmentasi
>kulit kusam / warna tak sekata
>kulit gelap
>eczema
>resdung
>parut jerawat dan parut lain
>eye bag
>pori besar
>kulit kering / berminyak
>sunburn











Ingat lagi Eqa Helena? Alah yang sebelum ni kes rompakan di Kelantan tu. Eqa ni lah mangsa kejadian. Tengok sekarang makin cantik kan? Eqa cuma makan Dianz vitamin ni secara konsisten. 

Ha tunggu ape? Takkan taknak cuba hehe.


Nak cuba Dianz vitamin?
Boleh contact nombor di bawah ye

013-9142160

kbai~bye1 onion head


No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign