7 Jun 2016

FLORAL MASK by DIAN'Z

Assalamualaikum

Entry kali ni farah nak cakap pasal Floral mask pulak. Korang mesti penah dengar kan pasal floral mask ni? Masa mula-mula keluar memang laku giler lah

Floral mask ni untuk ape sebenarnye?
Ha meh nak habaq. 

Floral mask ni salah satu produk Dian'z. Mask ni berkesan untuk tanggalkan bintik hitam (blackhead) dan bintik putih (whitehead). Ramuan dia terdiri daripada multi vitamin, Q10, HA, collagen dan ada ekstrak lavender. Jadi mask ni warna ungu dan bila pakai bau wangi-wangi gitu hehe.

Floral mask ni dah ber-evolusi empat kali. Cewah ayat haha. Maksud farah packaging dia dah tukar 4 kali lah. Korang mesti hati-hati supaya tak terbeli yang tak original tau. Maklumlah bila produk berkesan dan glamer, terus orang tiru kan.


kalau jumpa hat lagu ni fake lah jawabnye

Testimoni takyah cakap la memang berlambak-lambak. hehe. Meh kita tengok sikit.






 

















Ni cara-cara guna Floral mask.




Nak cuba Floral mask?
Boleh contact nombor di bawah ye

013-9142160

kbai~bye1 onion head

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign