7 Jun 2016

PROMOSI HARI RAYA DIANZ VITAMIN!!

PROMOSI!!!!!


 Tu dia sampai salam pon tak bagi haha. Salam dulu weh.

Assalamualaikum..

Ha baru betul hehe. Okay kali ni entry pasal promosi Dianz vitamin pulak.
Promosi ni bila? Bermula 1 Jun 2016 hingga Hari Raya Puasa hehe. Ni sebenarnya kali pertama Dian Legacy Sdn Bhd jalankan promosi selepas 6 bulan Dianz vitamin tukar botol baru iaitu botol purple. Ha promosi sebulan je tau, lepas ni memang tak de dah.

So ape ade dalam promosi ni?
Kali ni syarikat keluarkan 60 biji vitamin dalam satu botol (botol biasa 30 biji). Jadi boleh makan 2 biji sehari. Tujuannya supaya kita semua cepat-cepat gebu gebas masa bulan puasa dan comey lotte bila hari raya menjelma keke.
Harga? Mesti lah lagi murah oiii.


Harga asal: RM45 (30biji)
Harga promo: RM80 (60 biji)

Jimat RM10 tau. Jangan tunggu lama-lama sebab stok cepat habis hehe. Kang nyesal kita tak tanggung.

Boleh contact nombor di bawah ye

013-9142160

kbai~bye1 onion head



4 comments:

  1. Akak, promosi ni ada lg kan? exclude postage ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade lg..aah exclude postage..nak order wasap la sng hehe

      0139142160

      Delete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign