19 Jul 2016

Pemenang 'PENCARIAN BLOGLIST BY FARAH SANUSI' !!

Assalamualaikum

Segmen Pencarian bloglist farah tepat jam 12 tengah malam tadi. Alhamdulillah. Walaupun kali pertama buat segmen dan farah cuma buat 2 minggu je, seramai 20 orang rakan blogger yang sertai segmen farah. Tenkiu semua!!

Mula-mula takut nak buat segmen. Ye lah, farah baru lagi blogging ni. Takut tak de orang nak join. Tapi sampai bila nak takut kan? Kalau dok takut tak habis-habis memang tak maju lah hehe. 

Hari ni farah nak umumkan nama-nama pemenang bertuah yang farah pilih menggunakan random.org. 

Tahniah untuk 10 orang yang bertuah!!


Sila lah blog walking kat blog kawan baru farah ni hehe.






















12 comments:

  1. Tahniah utk pemenang yg lain. Tq kpd penganjur :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat yang menang.. Alhamdulillah ada nama blog cik ash terlekat sama

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... Thank you #12

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. terima kasih kak farah! eyja letak kak farah dalam bloglist eyja jugak :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Thankyou. X sangka menang :) i letak u dlm bloglist i jgak..

    ReplyDelete
  6. tahniah buat pemenang.. hehe terlepas pula nk join...

    Blogwalking Sini, Jom Baca Artikle Ini,

    Review Antivirus Bagus Untuk Android Article

    ReplyDelete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign