1 Sep 2016

Giveaway Pertama Tamat!! | Senarai Pemenang

Alhamdulillah. Giveaway farah yang pertama tamat 31 Ogos 2016, 12.00 tengah malam tadi. Terima kasih banyak-banyak farah ucapkan kepada semua yang sudi menyertai giveaway yang tak seberapa ni. Tak sangka ramai juga yang sertai. Sebanyak 88 penyertaan farah terima. Terharuuuuu. Mula-mula memang fikir panjang nak buat ke tak giveaway ni. Yela takut tak de orang nak join kan. Hehe.

Hari ni farah nak umumkan senarai pemenang bertuah yang berjaya memenangi hadiah dalam giveaway kali ni. Farah buat pemilihan menggunakan random.org. Tahniah untuk semua pemenang!!

Pemenang Dianz Vitamin
 http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi.html
http://budaxxperasangoergus.blogspot.my/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi.html

Pemenang Kopi Pak Belalang
http://bintangtujuh-langit.blogspot.my/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi.html
http://lokmanamirul.blogspot.my/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi.html
http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi.html
https://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi.html
 http://belogs.blogspot.my/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi.html

Pemenang Shawl
http://nakahime.blogspot.com/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi.html
http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi.html
 https://yangbaik.blogspot.my/2016/08/giveaway-pertama-by-farah-sanusi_8.html



Kepada pemenang, sila emailkan detail pos ke farahfarhanams@gmail.com. Hadiah yang tidak di tuntut selama sebulan akan di bawa ke giveaway seterusnya.

Tak tahu nombor penyertaan? tengok sini.


Nak cuba Resepi baru?

21 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
  2. Ramainya ! tahniah buat para pemenang ^_^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Terima kasih sis. Terharunya saya T.T

    ReplyDelete
  4. alaa..xde rezeki menang..huuu

    tahniah pada pemenang. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  6. Xsangka luck kat saya...gudluck farah to success to forward...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah saya menang.. saya dah emel details. thanks ye.. :)

    ReplyDelete
  8. Wahhh... Tahniah2 ! Buat semua pemenang <3

    ReplyDelete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign