22 May 2016

MAJLIS AKAD DAN PERKAHWINAN NADIA & ANAS (29.04.2016 - 30.04.2016)

Assalamualaikum




Kemain lama tak update blog. Azam tahun baru nak update tiap-tiap hari memang kelaut lah hahaha. Sebenarnya mula hujung bulan satu haritu bos farah cuti. Jadi kerja busy sikit sampai kena bawak balik kerja ke rumah. Maka dengan rasminya tak bukak langsung blog hehe.

Walaupon tak sempat update blog, farah masih lagi ambil gambar bila masak. Nanti baru nak post.
Dah berkulat abih gambo-gambo masakan nih.



Okay lah. Berbalik ke tajuk kali ni. Haritu akhirnya balik kampung setelah sekian lama tak keluar pulaucheer2 onion head hehe. Balik sebabnye adik nak kahwin. Mula-mula tu macam tak caya jugak bila Nadia kata nak kahwin. Yela kan, rase macam adik kena rampas kahkahkah. Dalam hati ni dok berbelah bagi (macam lah anak aku nak kawen hehe). haa..ni yang orang panggil sister complex kot keke. Bukan sebab ape sebenarnya, Nadia tu kecik tuit orangnye, rase cam budak-budak lak. Tapi bila pikir-pikir Naya ni sama tua ngan hubby, baru bapat terima. Mengada tak?hahaha.

Farah ni memang pelik-pelik sikit. Dulu masa abang sulung kahwin, tahun tu abang beraya belah kakak ipar. Pastu tak leh terima sebab rasa abang kena rampas hahaha. Padahal abang susun elok-elok ikut giliran. Kak Azy sori nabeg onion head, dulu ai tak matured. Loni matured doh hehe.

Balik rumah dengan harapan dapat amek gambar banyak-banyak. Malangnye malam akad je dapat ambil. Hari kenduri tu kena jaga Medina, orang lain pun sibuk. jadi tak de gambar langsung. Ade lah save gambar yang orang lain upload kat whatsapp/fb. Mintak halal yee.

Lame dah rasenye takde kenduri kat rumah. Last skali kenduri kami lah 3 tahun lepas. Yang bestnye sebab dapat jumpa semua adik beradik. Yelah bila semua dah besar, dah kerja, jumpa pon bila raya je. Bukan senang nak balik kampung sekaligus.


Kawan nadia ni sorang2 kita tau nama ha3. Rasanya kawan orang lain sorang dua je kita tau nama takpon tak tau langsung.
Seronok tengok gelagat si Wisya ni. Tengah moody sebab demam tapi posing gambar still menjadi.
Ayat glamour wisya kali ni,

"tokseyyyy"



"Buat gini wisya"

"Gini la mama, baba"
Pengantin dok bersiap nak akad, Kita pi join sekaki lah. Suruh posing tapi cameraman tak tau nak kasi arahan hahaha. Terkeluar lah segala pose-pose kaku. 
Lagi satu Nadia ni gerak tak henti, habis gambo blur... Kamera kita murah je  + cameraman amateur hehe.  


bukan senang nak posing ni wehhh. orang dok pewit2 kat tepi hahaha

Sori sis. Gamba lawa tunggu abe li bui

gorgeous every single time

Al-Fateh merenung masa depan



Abah tengah bersiap sedia

Muka bridesmaid syahdu blako 

Duk dak duk dak




Aku nikahkan dikau..

thumbs up gitu hehe



Fokus gambar atas ni bukan pengantin tapi umi. Tengok umi dah 50-an pon maintain cun gorgeous stunning berseri. Tu pasal orang muda pon jeles kekekeevil smile onion head.

Nampaknye hubby lah yang paling hepi lepas selamat akad nikah hehe. Hepi dapat adik ipar baru kot




No 1

No 2

No 3

No 4

No 5. oh mai. ai kelihatan extra large disitu

No 1 + No 7


Lawa-lawa blako nih

Forever young aunties

Gen77 mai sokmo bekwoh. Makaseh sudi mai

Tak cukup semua yang ade tapi takpe. Makaseh untuk semua sedara mara yang sudi balik bantu majlis

Oh ai suka gambar candid yang nampak hepi hehe






Dear Nadia & Anas,

Tahniah untuk adinda berdua. Cewah ayat skema tak tahan hahaha embarrassed3 onion head. Sama segak sama padan. Semoga berbahagia hingga ke syurga.



Salam sayang,

crazy monkey 011
Baca Selanjutnya »

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign