27 Apr 2017

Air Purifier Yang Sangat Best!

Korang ada tak masalah bilik bau hapak? Nak duduk dalam bilik pun tak selesa. Tak kan nak sembur febreze 24 jam kan?

Masa farah pi tabung haji sebelum ni, farah perasan ruang menunggu tu bau segar sangat. Memang best nak duduk. Bau segar tu macam mana? Nak cerita pun tak reti hehe. Tapi sedap lah baunya. Masa tu farah perasan ada mesin dekat meja ruang menunggu tu. Apa lagi, farah pi la jenguk.
Air purifier rupanya. Comel pulak tu. Bentuk dia bulat, ada penutup bekas bentuk daun hijau dan ada lampu LED warna biru.

Balik rumah terus farah cari kat Lazada. Jumpa sebiji macam kat Tabung Haji hehe. Terus order.
Bila dah sampai terus farah pasang. Mula-mula farah tak ada aromatherapy lagi. Jadi farah sembur perfume dalam air dia. Mak aih wangi bilik lepas tu. Buka je pintu bilik, semerbak bau. Memang tak menyesal beli. 
Sekarang ni cuma masalah nak cari aromatherapy untuk letak dalam ni. Dah cari dekat mall pun tak jumpa. Tanya Body Shop, depa pun tak tau apa aromatherapy oil. Aiyoo. Ada cadangan tak kat mana nak cari aromatheraphy?

4 comments:

  1. Huwaaa rasa nak beli jugak.. nanti skodeng lazada..

    ReplyDelete
  2. Kat rumah ada satu tapi dah rosak huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yeke. awat rosak? kena beli baru la ni

      Delete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign