14 Apr 2017

Fast and Furious 8 2017

Tadi farah dan hubby plan nak pi tengok fast and furious 8. Kami dah lama tak tengok wayang sejak ada baby. Rasanya last sekali tengok masa star wars kot. 

Kami baru plan pagi tadi untuk tengok wayang. Dulu bila nak tengok wayang, kami akan beli tiket awal sehari. Sebab kalau cerita yang hot, memang tiket habis. Kali ni kali tak beli tiket siap2, pi sana baru nak beli tiket. 

Sampai di sana, terkejut! Mak aih penuh kaunter tiket. Sampai giliran kami, tiket dah habis untuk masa yang kami nak tengok. Redho je lah balik rumah. Dah lah dah beli popcorn haha. 

Nampaknya tak ada rezeki nak tengok fast and furious 8.

3 comments:

  1. nice article for you, i very happy in here your web. Regards success always for you.
    hammer of thor
    hammer of thor testimoni
    ciri ciri hammer of thor asli

    ReplyDelete
  2. Ala sedihnyaaaa :( Better beli online nnati ye Farah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya sini tak boleh beli online haha. Sebelum pi kami ada telefon booking dulu. Tapi sebab beratur lama sangat, tiket yang kami book depa kasi kat orang lain dah huhuu

      Delete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign