5 Apr 2017

Ketagih bau perfume De'xandra

Ketagih bau perfume De'xandra
Hari ni beli perfume De'Xandra lagi. Beli satu set terus untuk farah dan hubby. Berbunga-bunga hati dapat bau Bombshell yang diidamkan hihi. 

Farah mula-mula pakai De'Xandra tahun lepas. Saja je nak cuba sebab jenama ni memang popular kan. Seller yang farah hubungi tu suggest Bombshell sebab farah kata farah nak bau yang sweet. Memang tak menyesal. Best gila bau dia! 

Kali kedua farah beli dekat mall. Masa tu ada promosi. Tapi bombshell habis. So farah pakai yang lain. Nama ape ntah, lupe. Sekarang dapat semula bombshell hehe. 

Ada juga kawan-kawan kata bau Incanto Shine best juga. Lepas ni farah nak cuba juga. Korang pernah cuba tak perfume De'Xandra? Cuba lah kalau belum.

Top 3 yang farah suka:
  1. Victoria Secret Bombshell
  2. DKNY Be Delicious
  3. Sexy Men (hubby punya kekeke)


3 comments:

  1. Bahaya tu kalau dah ketagih farah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan risau,bukan lah tahap hidu gam ketagih hihi..

      Delete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign