24 Apr 2017

SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST!

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Ok meh nak review Seorang Syed ni. Tengok umur, boleh panggil adik kot. Cikgu, jadi ayat dia memang sedap nak baca. Tak merapu haha. Graphik dia lawa-lawa. Jeles betul dengan orang pandai graphik ni. Korang belajar kat mana eh yang terer graphik ni? Best juga kalau boleh belajar.

Keseluruhan blog nampak kemas. Senang nak cari apa-apa kat side bar.

Bila baca entri, nampak macam Seorang Syed ni blogger yang lagi baru dari farah, tapi blog mantap woo (share tips sikit plis). Maybe masa akan datang boleh colab ke hihi.

Kalau farah menang bloglist ni, Seorang Syed masuk bloglist farah sekali hehe.

Nak join KLIK banner kat atas ye.

4 comments:

  1. Thanks for joining Farah! Syed memang blogger baru lagi. Baru buat blog bulan 2 haritu hehe. Graphic banyak teroka sendiri ja lepastu eksperimen haha. Thanks again for reviewing my blog. All the best! :)

    ReplyDelete
  2. DONE Follow, followback
    Keep in touch

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    done follow #140

    ReplyDelete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign