10 May 2017

Majlis Persaraan PPK Sazali || 8 Mei 2017, Nagoya Seafood Restaurant

Salah satu benda yang farah suka pasal kerja di Langkawi adalah tempat ni kecil. Jadi kami kenal semua staf yang bekerja di sini. Bila ada majlis perpisahan orang klinik lain, kami di klinik lain tetap di jemput. 
Klinik Pergigian Kuah
Sorang lagi staf klinik hubby akan bersara tak lama lagi. Sebenarnya tak banyak yang farah boleh cerita pasal majlis. Farah pi rakam video je banyak-banyak haha. Gambar semua pinjam orang punya.
Klinik Pergigian Air Hangat dan maskot hehe.
Tema majlis kali ni hitam putih. Seronok pulak tengok orang pakai sama warna hehe. Ramai orang beli baju baru untuk pakai. Farah tak sempat beli baju. Farah pakai baju akad nikah dulu je. Nasib baik muat haha. 


Ada juga orang pernah tanya farah. kenapa rakam video, bukan ambil gambar? Sebenarnya farah suka tengok video sebab boleh nampak emosi orang, suasana yang sebenar masa tu. Gambar ada berlambak orang dah ambil. Video jarang ada orang ambil. 

Jarang-jarang sekali boleh ambil gambar orang gelak. Susah. Biasa gambar mesti posing kan? Kaku je. Kalau video boleh nampak orang gembira, orang dok sembang, orang gelak, orang terkejut sebab ingatkan farah tengah ambil gambar hihi. Kan best. Nanti bila dah setahun boleh tengok balik video, lagi best perasaan dia dari tengok gambar je. 
Penyampaian anugerah oleh SDO

Penyampaian cenderahati oleh PPYM a.k.a hubby

King and Queen of the Night

Kami berdua je perempuan kat meja kami. Hat lain semua laki. Selpiaq berdua je lah.

Semua pakai pegang hadiah cabutan bertuah

2 comments:

  1. Seronok kan kalau ikut tema! Teruja nak ambil gambar bila semua melayan pakai baju ikut tema. Hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Comel je bila ada tema. Semangat sikit nak pi dinner hehe.

      Delete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign