1 May 2017

Selamat Hari Pekerja 2017!



Hari ni cuti bagi yang bekerja. Gunakan lah cuti anda sebaik mungkin ceewah. Hehe.

Sebenarnya farah ada terbaca sejarah Hari Pekerja. Rupanya Hari Pekerja bukanlah berasal dari negara kita. Eh, ada belajar ke masa sekolah? Haha.

Farah paling kurang minat sejarah (tapi PMR dapat A sejarah uols hehe). Bukan sebab tak berminat nak tahu sejarah kita. Tapi sebab bila buka buku teks sejarah, kelopak mata mula lah kuyu. Tulisan banyak sangat hehe.

Tapi bila dah habis sekolah, macam best pula baca sejarah. Rasanya farah cuma tak suka belajar untuk exam hehe.

Apa-apa pun, Selamat menyambut Hari Pekerja!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign