1 Jun 2017

Farah Nak Bagi Kad Raya!!

Farah Nak Bagi Kad Raya!! || Lamanya tak  pos kad raya dekat kawan-kawan. Dulu waktu kecil-kecil selau pos kad raya. Lepas tu semua semangat tunggu posmen datang. 

Dulu mesti bertanding dengan adik beradik, sape paling banyak kad raya hehe. Sape paling banyak kira orang famous lah. Farah tak pernah menang haha. Ai tak famous. 

Zaman sekarang ni orang hantar e-card je. Takpun hantar ucapan, gambar, .gif dekat whatsapp. Bosan betul. Tak personal rasanya dapat ucapan macam tu kan?

Jadi, tahun ni farah nak pos kad raya. Sila lah isi borang ni kalau korang teringin nak kad raya hehe. 


klik sini untuk borang.

*edited 4.6.2017. Hari ni farah dah stop dah untuk kad raya ya. Ramai juga yang sudi isi borang untuk kad raya. Tenkiu semua!

24 comments:

  1. joinnnnn.... dah isi form... tq2...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Oriteee. Tggu pakcik posmen hehe

      Delete
  3. Ni yang buat saya tak sabar nak beraya lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha😂 Farah pun tak sabar nk tulis kad raya

      Delete
  4. nak juga... dah isi form dah.. thanks farah :)

    ReplyDelete
  5. Best nye nak dpt kad raya. Mengimbau kenangan masa kecik dulu.

    ReplyDelete
  6. jom follow my blog http://robiahtul.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. tq kak farah..tak sabar nk tgk kad raya..hehe..tq for follow me

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabarrr. bulan pose lagi kena sabar hehe

      Delete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign