9 Jul 2017

Blogger Hilang 2 Minggu

2 minggu cuti raya, 2 minggu tak sedar diri tak update blog.

Draft beratur nak tunggu update haha. Ape jenis blogger ni cuti raya lama-lama. Lain kena urus masa lebih baik.

Hari tu balik kampung siap bawa laptop sebab nak update blog. Sekali tak ada line internet kat kampung. Laptop pun tak keluar beg lah jawabnya.

Minggu ini nak start enjin semula ehehe.

2 comments:

  1. heheh..rabia raya3 pun update blog jugak.sebab gambar selfie hari raya banyak sangat.so boleh start menulis lah

    ReplyDelete
  2. Rabia sempat jugak update blog..selepas tetamu balik..update sekejap entry..

    ReplyDelete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign