22 Dec 2017

Keyboard Bluetooth Logitech Memudahkan Kerja




Keyboard Bluetooth Logitech Memudahkan Kerja || Tak tahu dah berapa lama farah fikir nak beli keyboard bluetooth. Nak beli asyik tak jadi je. Sebabnya farah dah ada laptop. Buat kerja pun kebanyakannya memang guna laptop. Bila fikir nak beli keyboard bluetooth untuk handphone dan tablet ini rasa macam tak perlu. 
Keyboard Bluetooth Logitech Memudahkan Kerja
Keyboard Bluetooth Logitech Memudahkan Kerja
Tapi sejak akhir-akhir ini farah rasa macam tak berapa guna laptop bila ke tempat kerja. Guna handphone dengan tablet je. Nak menaip sikit-sikit pun guna handphone. Mula lah rasa nak ada keyboard bluetooth semula hehe. 

Lepas dua tiga hari survey kat Lazada, farah beli juga keyboard jenama Logitech. 

Baca review memang kebanyakannya baik. Review pun ada banyak. Hubby kata jenama logitech ini ok jugak la. Bukan jenama yang tak elok. 

Lepas seminggu dapat keyboard, terus cuba taip dekat handphone dan tablet. Memang best keyboard ini. 

APA YANG FARAH SUKA DENGAN KEYBOARD BLUETOOTH LOGITECH K380


1. Rekaan luaran nampak kemas

2. Rasa sedap untuk menaip

3. Senang untuk digunakan

4. Harga tak mahal sangat

5. Senang untuk dibawa, tak berat

Keyboard Bluetooth Logitech Memudahkan Kerja
Ada juga keyboard yang farah tengok lebih kecil saiznya, dan boleh dilipat. Tapi farah tak berkenan. Kebanyakan tak ada jenama. Tak tahu tahan berapa lama. 

Keyboard Logitech ini tak boleh lipat. Jadi saiz agak besar. Tapi tak ada masalah bagi farah. Masih muat dalam handbag hehe. Terpulang pada masing-masing. Kalau suka yang lebih kecil, boleh beli yang saiz kecil atau boleh lipat. 
Farah beli keyboard ini dengan harga RM83.96. Bagi farah berbaloi-baloi dah dengan tahap kepuasan dia hehe. Satu je farah tak puas hati. Farah order biru, tapi dapat hitam. Kotak dia tick biru dah. Tengok-tengok kaler hitam. Nasib baik cantik. Kalau huduh memang nak contact semula seller hehe. Sebab cantik jadi farah terima je lah. 

Bluetooth keyboard ini boleh sambung dengan android, ios. Farah guna untuk Huawei Mediapad T3 dan iphone SE. Dua-dua pun lancar kerja menaip. 

Korang guna keyboard bluetooth tak? Cuba kongsi sikit feedback keyboard korang. 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign