19 Jul 2017

Shopping sambil buat duit dengan Shopback

Shopping sambil buat duit dengan Shopback || Zaman sekarang ini semua orang nak senang. Sebab tu lah ramai yang gemarkan online shopping kan? Farah nak kongsi dengan korang tentang Shopback untuk korang yang kaki online shopping. 

Pernah dengar tak Shopback

Shopback ini sebenarnya dah wujud dari 2014 lagi. Nak senang cerita, shopback ini memberi peluang kepada pembeli untuk jana pendapatan sambil membeli belah dalam talian. 

Best kan? Orang lain shoppping habis duit, kita shopping dapat duit hehe. 

Ada banyak online store yang menawarkan pulangan wang ataupun cashback dengan menggunakan Shopback. Contohnya Honestbee, HappyFresh, dan Lazada Voucher

Macam farah sendiri, farah selalu juga shopping di Lazada. Lepas dah guna Shopback ni, boleh la juga merasa cashback kan? Daripada membeli tak dapat apa-apa hehe. 

Macam mana cara nak dapatkan cashback dari Shopback?


Senang je. Korang masuk website shopback. Lepas tu sign up dan log in. Bila dah log in, pilih je online store mana korang nak shopping. Ada banyak tau. Nanti korang akan di redirect ke online store yang korang pilih. Ha, shopping lah kat situ macam biasa. Shopback akan track berapa jumlah yang korang membeli dan korang akan dapat cashback korang. 

Tak faham jugak? Jom tengok video ini. 


Kalau korang nak sign up boleh klik je link ini. Bila dah sign up, korang boleh share referral link korang dekat kawan-kawan. Kalau ada yang join nanti akan dapat reward hehe.

Best kan guna Shopback? Sambil shopping sambil dapat duit hihi. 

Baca Selanjutnya »

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign