10 Jan 2018

KITSUI MEAL REPLACEMENT DAN BELLY LOSS FIBER

KITSUI MEAL REPLACEMENT DAN BELLY LOSS FIBER || Dah masuk tahun 2018 ni, mesti ada yang simpan azam nak kurus kan? Hehe. Terutamanya awal tahun macam ni semua mesti bersemangat nak diet, jaga badan, pi gym. Ha bagus-bagus. Azam dan target tu perlu ada. 
KITSUI MEAL REPLACEMENT DAN BELLY LOSS FIBER
KITSUI MEAL REPLACEMENT DAN BELLY LOSS FIBER
Bagi yang bertahun-tahun cuba diet, dah tukar banyak jenis diet plan tapi tak berkesan juga, apa kata cuba Kitsui pula?

Produk dari Kitsui ada banyak jenis. Dari penjagaan kulit hinggalah penjagaan berat badan. Hari ni farah nak kongsi sikit dua produk dari kitsui tentang penjagaan berat badan. Kitsui Meal Replacement dan Belly Loss Fiber.

MEAL REPLACEMENT


Meal Replacement diformulasikan daripada:  

>Beras Perang 
>Susu Skim 
>Oat 
>Kacang Soya 
>Spirulina

Semua ramuan ni adalaha untuk meningkatkan metabolisme badan dan memberikan anda rasa yang kenyang dan bertenaga sepanjang hari.

Korang boleh minum meal replacement ni sebagai sarapan, waktu tengahari bersama buahan atau diantara waktu makan sebagai snek. Nak ambil boleh ambil dua kali sehari kalau nak. Sehari sekali pun boleh. 

Cara minum:
Campurkan 1 paket ke dalam 200-300ml air suam. Kacau sehingga larut dan minum serta merta. nak lagi senang, gunakan shaker hehe.

KELEBIHAN MEAL REPLACEMENT? 

>Mengawal berat badan 
>Mengawal diet dengan memberikan diet yang seimbang 
>Lebih kenyang dan bertenaga 
>Meningkatkan metabolisme badan 
>Membantu mengawal paras glukosa dalam darah
KITSUI MEAL REPLACEMENT DAN BELLY LOSS FIBER
KITSUI MEAL REPLACEMENT DAN BELLY LOSS FIBER

BELLY LOSS FIBER


Ha, dengar nama pun korang boleh agak produk ni membantu untuk lawas kan? hehe. Betuii. 

belly loss fiber ni boleh membantu: 
>menghindarkan penyerapan lemak berlebihan dan karbohidrat
>mencuci toxin dan sisa buangan dan lemak yang tidak diingini dari badan
>seimbangkan fungsi badan dan untuk sistem imuniti yang lebih kuat
>sebagai pengganti kepada buahan dan sayurann yang kaya dengan mineral dan nutrien

Cara minum:
Campurkan 1 paket kedalam 150ml air suam, kacau sehingga larut dan minum serta merta. Minum air secukupnya untuk kesan yang terbaik. 

Dos yang dicadangkan:

Untuk Detox dan kesihatan badan:
1 paket sekali setiap 2 hari selepas makan

Untuk turunkan berat badan dan sembelit:
1 paket sekali setiap hari sebelum makan

TESTIMONI MEAL REPLACEMENT DAN BELLY LOSS FIBER







Untuk maklumat lanjut korang boleh tengok kat sini:

Facebook page: Kitsui My
Instagram: kitsuimalaysia

pssss: Yang mengandung macam kita ni tak perlu lah ambil supplement lagi. hehe. Tunggu lah baby keluar dulu. 

No comments:

Post a comment

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign