8 Feb 2018

Seimbangkan Hormon Dengan Bahan Semulajadi??

Seimbangkan Hormon Dengan Bahan Semulajadi?? || Lama sungguh tak jenguk blog. Sejak dah masuk trimester ke tiga ni penat badan lain macam. Kalau dulu balik kerja mampu lagi nak bersilat kat dapur. Sekarang jangan harap lah haha. Penat yakmat tak tau nak citer.

Eh ini bukan mengeluh. Ini saje je kongsi kat korang hehe. Lama tak bercerita kan. Cerita lah sikit apa salahnya. 

Ha, kali ni nak kongsi satu produk ni dengan korang. Femingra. Pernah dengar tak? Kalau belum meh nak kongsi sikit. 

APA ITU FEMINGRA?
Seimbangkan Hormon Dengan Bahan Semulajadi??

Femingra diformulasi khas dari 7 bahan organik utama berkepekatan tinggi serta diperkaya dengan teknologi MPPT (Micro Pine Pollen Technology).

Bahan-bahan yang 100% dari sumber semulajadi dan organik ini telah terbukti membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita. Ia diperkayakan dengan agen perangsang hormon terbaik iaitu Debunga Pain (Pine Pollen). Femingra bertindak balas pantas dan selamat digunakan bagi wanita pelbagai peringkat usia.

Kesimpulannya, Femingra adalah PAKEJ LENGKAP bagi wanita moden yang ingin menjaga kesempurnaan dalaman tubuh. Kecuali untuk wanita mengandung dan menyusu tak sesuai lah. 

Apa fungsi dia? 

>Kaya dengan pelbagai nutrisi, mineral dan kandungan vitamin termasuk anti-oksidan



>Melancarkan sistem pencernaan dan membantu meningkatkan peredaran darah

>Makanan tambahan unggul untuk anti-penuaan, keseimbangan hormon & meningkatkan kesuburan

>Mengetatkan tisu dalaman wanita serta mengelakkan pendarahan rahim, keputihan dan lendiran abnormal

>Membantu mengawal pendarahan dan intensiti kitaran bulanan serta mengatasi masalah penghadaman

>Meningkatkan stamina dan daya tahan semulajadi, mengurangkan stres serta mengawal insomnia

>Melegakan gejala menopaus, melembapkan kulit serta menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi tubuh



Kandungan  dan Kelebihan 8 Bahan Organik Dalam Femingra

1. Pine Pollen 
+ Mengandungi 8 jenis asid amino penting 
+ Trend terkini dalam Superfood 
+ Agen anti penuaan 
+ Pemulihan keinginan seksual 
+ Menyeimbangkan hormon 
+ Mengembalikan stamina & kecergasan 
+ Mencegah penyakit 

2. Buah Markisa 
+ Kaya dengan nutrisi, mineral dan vitamin 
+ Tinggi kandungan antioksida 
+ Membantu meningkatkan peredaran darah 
+ Melancarkan pencernaan 
+ Merangsang sistem imun tubuh 
+ Memperkuatkan tulang 

3. Horny Goat Weed (Epimedium) 
+ Merangsang libido & daya seksual wanita 
+ Menggalakkan aliran darah 
+ Membantu mengimbangi hormon semasa PMS atau menopause 
+ Mengandungi icariin yang membantu mengurangkan gejala menopause 

4. Akar Maca 
+ Afrodisiak yang hebat 
+ Mengimbangi hormon seks 
+ Meningkatkan keinginan seksual 
+ Melaraskan gejala menopause seperti panas badan, gangguan tidur, berpeluh ketika malam, dan kemurungan 
+ Perangsang kesuburan wanita 

5. Manjakani 
+ Mengetatkan tisu dalaman wanita 
+ Menegangkan kulit 
+ Terbaik untuk faraj atau prolaps rahim, gejala pendarahan rahim tidak normal, masalah keputihan dan lendiran tidak normal di dalam faraj 
+ Menghapuskan bau di kawasan kemaluan 
+ Membantu menegangkan payudara 6. Habbatus Sauda 
+ Membantu mengawal pendarahan haid 
+ Mengawal intensiti kitaran bulanan 
+ Mengurangkan masalah penghadaman 
+ Pelembap yang baik untuk kulit & rambut 
+ Mempunyai ciri-ciri anti-radang 
+ Sangat tinggi antioksidan 

7. Tribulus Terrestris 
+ Meningkatkan prestasi seksual dan sensitiviti wanita 
+ Mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan emosi 
+ Mengawal insomnia, tekanan darah tinggi, cepat marah, dan kehilangan minat seksual 

8. Pueraria Mirifica 
+ Melegakan gejala menopause 
+ Merangsang nafsu  
+ Meningkatkan kelembapan faraj 
+ Meningkatkan saiz payudara 
+ Menggalakkan penghasilan kolagen 
+ Memberi kesan awet muda

Testimoni Pengguna





Cara cadangan pengambilan:

Bancuh sepeket Femingra bersama 120ml air sejuk atau air suam. Minum sehari sekali sebelum makan pada waktu pagi atau tengahari. Tak digalakkan minum pada waktu malam. Amalkan secara konsisten sekurang-kurangnya sebulan. Kesan penggunaan dapat dilihat dalam masa 7 hari.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai Femingra ni atau nak buat pembelian boleh ushar link kat bawah ni ya:

WEBSITE
http://maxwellhelath.com.my

FACEBOOK
https://www.facebook.com/maxwellhealthmy

INSTAGRAM
https://www.instagram.com?maxwellhealthmy/

Email : info@maxwellhealth.com.my

No.Telefon : +6012-326 3304

ALAMAT

MAX WELL HEALTH SDN BHD (1187418-K)
21-1, Jalan Cempaka SD12/2, Bandar Sri Damansara,
52200 Kuala Lumpur, Malaysia

3 comments:

  1. Org yg bermasalah hormon patt cuba kan...

    ReplyDelete
  2. Suka lah kaum-kaum wanita lepas ni, ada produk organik yang membantu membina kembali hormon-hormon yang bermasalah.

    ReplyDelete

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign