1 Jun 2018

Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals

Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals || Alhamdulillah dah separuh Ramadhan. Rasanya radio pun dah mula pasang lagu raya. Feeling-feeling raya dah ni hehe. 
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Macam mana persiapan raya korang? Baju dah beli? Tudung? Kasut? Handbag? Cukup lengkap tak? Farah beraya biasa je. Baju pun beli siap. Tak tempah pun. Hubby pun sama. Mesti warna baju kami tak tona tak sama macam tahun-tahun sebelum ni haha. 

Kasut pula farah belum beli. Tak tahu lah nak beli baru ke tak. Rasa macam tak beli. Handbag, tak pernah lagi farah beli handbag raya haha. Tapi tengok kawan-kawan ada beli handbag raya, jadi farah rasa korang mesti beli juga kan?

Bonus Raya! Paling ditunggu-tunggu tiap kali raya memandangkan dah tak ada orang kasi duit raya hehe. Tapi tahun ini farah tak dapat bonus raya sebab gred 41 dan ke bawah je yang dapat. Haha. Takpe lah rezeki orang lain kali ini. 

Yang tak dapat bonus tu tak perlu sedih-sedih, marah-marah. Meh sertai Shakin’ Deal dari Lazada ini hehe. Dapat juga duit raya kan?

Lazada Shakin’ Deals bermula 22 Mei 2018 hingga 4 Jun 2018 sahaja. Shakin’ Deals ini diadakan sempena kempen Riang Ria Raya Lazada. Korang boleh menang sehingga RM50 baucar duit. Banyak tu. Dah tua ini sape lah nak kasi duit raya RM50 kat kita haha. 

Setiap hari ada tiga kali untuk kita main game ini. Pukul 5.30 pagi, 12.30 tengahari dan 9.30 malam. Ha, lepas sahur tu boleh lah cuba sekejap. 

Kalau farah, farah buat alarm siap-siap sebab takut terlepas haha. 

Macam mana cara nak sertai Lazada Shakin’ Deals?


Senang je. Mula-mula korang download aplikasi Lazada (kalau belum download). 
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Lepas tu sign up untuk akaun korang kalau belum pernah sign up. Kalau dah ada akaun, log in je macam biasa. 
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Tunggu waktu game macam yang farah sebut tadi. Ada tiga kali sehari.
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Goncang handphone korang!!
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals

Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals
Lazada Riang Ria Raya Shakin' Deals

Senang kan? Setiap sesi korang boleh cuba 5 kali.

Untuk lebih maklumat, boleh tengok terma dan syarat Shakin' Deals di sini.

Game Page Lazada Shakin' Deals pula korang boleh tengok sini.

Oh ya. Lazada pun ada video raya tau. Boleh tengok kat sini



Selamat mencuba!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk yang sudi komen.
Boleh tinggalkan link blog korang sekali.
Nanti farah melawat blog korang.
\(^0^)/

You Might Like This

© 2015 Farah Sanusi . Designed by MaiGraphicDesign